Oktober 2016: Wat is er te doen?

Heb je ook vaak het gevoel dat er weinig leuks te doen is? Geen leuke fantasy of middeleeuwse Agenda oktober 2016evenementen en geen geweldige concerten? Niets is minder waar, er is vaak juist heel veel te doen, maar dat is even zoeken. Het zoekwerk is al gedaan, elke maand komt er een overzicht van evenementen. Een gedetailleerde agenda voor alle evenementen vind je hier.

Hoogseizoen voorbij

Helaas is het hoogseizoen nu echt voorbij. In de lente- en zomermaanden staat elk weekend vol evenementen en dat is nu het herfst is toch wat minder. Toch heeft dit ook een voordeel: je hoeft geen keuzes te maken. Geen keuze tussen twee evenementen die in hetzelfde weekend plaatsvinden, nu mag je al redelijk blij zijn als er iets in het weekend plaats vindt.

Evenementen in oktober

Wat staat er op de agenda voor oktober? Niet erg veel, maar genoeg. Zo is er dit weekend historisch Zoetermeer en volgend weekend is laatste vikingenmarkt van het jaar in Teylingen. Zaterdag 15 oktober is de Imagicon in Ede en 22 en 23 oktober is alweer de Gothic &Fantasybeurs in Rijswijk! Genoeg te doen dus 😉 (Voor de liefhebbers: het is natuurlijk deze maand halloween! Genoeg griezelactiviteiten dus deze maand, zoals Haunted House.)

 

Agenda Oktober 2016

Een overzicht van de evenementen van komende maand:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *