Fantasy decoratie: creatief met kalenders

Kan jij ook niet genoeg krijgen van fantasydecoratie? Beeldjes van elfen en draken, mooie posters en ingelijste tafereeltjes. Alles om jouw woonruimte net die ‘touch of fantasy’ te geven. Als jij ook vind dat je nooit genoeg van fantasy decoratie kan hebben, dan is de volgende tip iets voor jou!

Koop een kalender

Sinds een aantal jaren heb ik mezelf voorgenomen elk jaar een mooie (fantasy) kalender te kopen, iets wat ik je ook Anne Stokes kalender 2016echt kan aanraden. Het hangt niet alleen een jaar lang mooi aan de muur, maar je kan er meer mee. De kalenders bestaan doorgaans uit meer dan twaalf mooie grote afbeeldingen! Na dat de kalender een jaar aan de muur heeft gehangen, kan je er lekker in gaan knippen. De afbeeldingen kun je gaan recyclen. Je kan ze natuurlijk aan de muur hangen, inlijsten of ergens anders voor gebruiken.

Waarom juist een kalender?

Twaalf losse afbeeldingen van bekende fantasytekenaars (zie hier een aantal tekenaars die je echt even moet bekijken) kopen is erg prijzig, een kalender is goedkoper. Dat is de belangrijkste reden. Gebruik je kalender dus multifunctioneel! Meestal ben je rond de vijftien euro kwijt voor een kalender en dan heb je dus twaalf mooie grote afbeeldingen. De kalenders van 2017 liggen al in de winkel, wat dacht je van een kalender van Victoria Francès, Lisa Parker of Josephine Wall?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *