Muziek voor in het weekend: playlist drinkliederen

Het is weekend! Dan mag er best een feestje gevierd worden. Pak je hoorn, dan proosten we daarop! Dit weekend is de playlist helemaal in stijl, het thema is drinkliederen. Elke zichzelf respecterende band heeft een drinklied, waar het publiek op kan feesten en los gaan. De meest uiteenlopende drinkliederen zijn verzameld in onderstaande playlist. Dus, hoorns omhoog (wat daar ook in zit, mede, bier, thee etc.), dan proosten we en vieren we het weekend!

De playlist staat hieronder, wie liever niet via Youtube luistert, vindt helemaal onder aan het artikel de uitgeschreven playlist.

Playlist: drinkliederen

 1. Omnia - Blackhouse
 2. Faun - Tanz mit mir
 3. Rapalje - Wat zullen we drinken
 4. The Wild Rover
 5. Die Toten Hosen - Kein Alkohol
 6. Saltatio Mortis - Trinklied
 7. The Dubliners - Whiskey in the jar
 8. The Chieftans - Ev Chistr 'ta, Laou!
 9. Heidevolk - Het bier zal weer vloeien
 10. Alestorm - Drink
 11. Amon Amarth - Raise Your Horns

 

1 reactie


 1. Zo af en toe heb ik een ‘hardrockmanie’. Dat is ooit begonnen toen ik met mijn zus naar het jongerencentrum ging waar ze toen altijd Nirvana draaiden https://youtu.be/QlWVZjL9WD4. Later luisterde ik Deep Purple. ‘Wat zullen we drinken’, heerlijk. Ik vind ze niet allemaal mooi, heb ze even geluisterd maar 9. Heidevolk – Het bier zal weer vloeien en 2, Faun – Tanz mit mir, ja, die zijn wel aan mij besteed :-).

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *