November 2016: wat is er te doen?

Heb je ook vaak het gevoel dat er weinig leuks te doen is? Geen leuke fantasy of middeleeuwse evenementen en geen geweldige concerten? Niets is minder waar, er is vaak juist heel veel te doen, maar dat is even zoeken. Het zoekwerk is al gedaan, elke maand komt er een overzicht van evenementen. Een gedetailleerde agenda voor alle evenementen vind je hier.

Even wat rust in november

De afgelopen maand waren vol fantasy en historische evenementen en concerten, in november is het rustiger. Er staat weinig in de Agenda november 2016agenda voor november. Dat is jammer, maar misschien is het ook goed om even wat rust te nemen zodat er genoeg energie over blijft voor de drukke maand december.

November, al bijna kerst

Met november komen we al bijna in de kerstsfeer, zeker in Duitsland. Net over de grens in Dortmund begint daar namelijk als de fantasy middeleeuwse kerstmarkt van het MPS. Nieuwsgierig? Bekijk hier de zomereditie van het MPS-festival. Vanaf halverwege november tot en met begin januari is er elk lang weekend een MPS-kerstmarkt, zeker een aanrader om eens naar toe te gaan.

Verder is het  rustig in november, bekijk hieronder in de agenda wat er nog meer te doen is.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.