Inspiratie: 7x instagrammers om te volgen

Instagram is één van de meest inspiratievolle plekken voor fantasyliefhebbers, als je weet waar je moet zoeken! Er zijn genoeg instagrammers die hun mooie fantasy outfits en zelfgemaakte sieraden showen. Zo krijg je genoeg inspiratie om aan de slag te gaan. Instagrammers die je zeker even moet bekijken zijn:

1. Fairytales_and_campfires

Pagina van de Scandinavische Ronja die foto’s van haar mooie creaties van leer toont en veel foto’s van haar paarden en hond. Zeer inspiratievol in een mooie omgeving en met mooie dieren.

2. Manicmoth

Haar instagram staat vol mooie outfits en geweldige haartransfomaties, geheel geïnspireerd door de natuur. Ook showt ze regelmatig sieraden die ze maakt en verkoopt en die ook te vinden zijn via haar andere instagram @vespermoth.

 

3. Machinefairy

Alternatief Nederlands model dat haar mooie creaties toont op deze pagina. Geeft een boost aan inspiratie!

4. Gothicandamazing

Voor je dagelijkse portie duistere inspiratie. Elke dag verschijnen hier foto’s van supermooie gothicmodellen op mooie plaatsen. Inspireert zeker en misschien wil je zelf ook wat insturen?

5. Valentin_winter

Duits alternatief model en ontwerper die opvalt door zijn lange witte haren en androgynie.

6. Heidigrotesque

Alternatief ontwerper, ze showt haar eigen creaties die ook te koop zijn via Etsy.

7. Lithunium.snow

De instagrampagina van de nederlandse mister Alternative 2016. Veel mooie foto’s en met zijn lange haar geeft hij ook veel inspiratie voor artistieke kapsels.

De youtubers die ik aanraad in dit artikel hebben ook leuke instagrampagina’s, die vind je zo: @itsblackfriday, @xtoxictears, @maigmagi, @psychara en @der_dunkle_parabelritter.

Wist je ook dat ragnarock.nl op instagram zit? Volg de instagrampagina via ragnarock.nl, binnenkort verschijnen er veel inspiratievolle decoratie foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *