Steampunk inspiratie

Steampunk is een stijl waarin je helemaal los kunt gaan met je eigen creativiteit. Hoe dacht men in de
tijd van de stoommachines dat de toekomst eruit zag? Deze vraag staat centraal bij steampunk en mag naar eigen fantasie ingevuld worden. De kleursetting is vaak wit met bruin en de kleding heeft negentiende-eeuwse kenmerken, toch is er nog heel veel mogelijk!

Creatief met steampunk

Je kunt het zo creatief maken als je zelf wil: een steampunkhoed met goggles en radertjes of zelf bijvoorbeeld een steampunk apparaat maken. Wat dacht je van een steampunkpaard, papagaai of auto?! Je kunt natuurlijk ook wat kleiner beginnen, bijvoorbeeld met accessoires als kettingen en oorbellen.

Om wat ideeën op te doen, zijn hieronder verschillende steampunkcreaties verzameld, zodat je nu ook echt zelf aan de slag kunt gaan!

Steampunk inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *