Inspiratie: Viking cosplay

Met een vikingcosplay kun je alle kanten op. Als je de serie Vikings het gezien, dan weet je helemaal hoeveel Vikingmogelijkheden er zijn om je als viking te kleden. De serie dient natuurlijk als een bron van inspiratie, maar hieronder vind je nog meer inspiratie!

Vlechten, hoorns en bijlen

Je kunt natuurlijk Ragnar, Lagertha of Rollo gaan cosplayen, maar denk ook eens aan de mogelijkheid om zelf een viking te creeëren! Wat is kenmerkend voor een viking? Denk aan veel vlechtjes, drinkhoorns, bijlen en schilden! Er is natuurlijk nog veel meer, daarom staat hieronder een bord voor ideeën voor je vikingkostuum!

Viking cosplay inspiratie

 

3 reacties


  1. Eindelijk gaan we met mijn vrienden een cosplay party organiseren! Vorig jaar heb ik die gemist maar dit jaar zal ik mijn best doen om perfect eruit te zien! Ik wil Lagertha cosplayen en ik zal in online winkels de outfit moeten zoeken omdat die moeilijk is om te vinden. Hopelijk zal alles me dit jaar lukken!

    Beantwoorden

    1. Succes met het samenstellen van de outfit! Lagertha is inderdaad een geweldig personage om te cosplayen 🙂 Veel plezier!

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *