Inspiratie: Gender bend cosplay

Ooit van Gender bend cosplay gehoord? (Soms ook wel Gender swapped cosplay genoemd.)  Met dit idee kun je namelijk Gender bend cosplay inspiratieelk personage naar je hand zetten.

Gender bend cosplay

Wat als jij vrouw bent en jouw favoriet personage man? Geen probleem, je hoeft bij Gender bend cosplay dan namelijk niet eerst je vrouwelijke kenmerken weg te werken. The Joker als vrouw, Elsa als man en Gaston als vrouw: het kan allemaal!

Geen crossplay

Bij Gender bend cosplay laat je het personage dat jij cosplayt gewoon van geslacht wisselen. Het is dus het tegenovergestelde van crossplay. Bij crossplay verander jij jezelf naar het geslacht van het personage (dus als jij als man Elsa wil cosplayen, dan zorg je onder meer dan je nepborsten hebt).

Inspiratie

Misschien kun jij je nu nog moeilijk voorstellen hoe dat er uitziet, zonder dat het personage onherkenbaar wordt. Er zijn mensen die hier erg goed in zijn en je de personages direct herkent. Misschien is het ook iets voor jou?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *