Juli 2017: Wat is er te doen?

Heb je ook vaak het gevoel dat er weinig leuks te doen is? Geen leuke fantasy of middeleeuwse evenementen en geen geweldige concerten? Niets is minder waar, er is vaak juist heel veel te doen, maar dat is even zoeken. Het zoekwerk is al gedaan, elke maand komt er een overzicht van evenementen. Een gedetailleerde agenda voor alle evenementen vind je hier.

Hoogseizoen

Qua festivals is het hoogseizoen in juli! Er is deze maand heel veel te doen en niet alleen in de weekenden. Het is dus een kwestie van veel keuzes maken. Zo is er 8 en 9  juli in Zuid-Limburg El Mundo Fantasia en het MPS is datzelfde weekend weer in de buurt van de Nederlandse grens. 

Keuzestress

Het derde weekend van juli is er enorm veel te doen. Het MPS is in de buurt van de grens, er is een historisch festijn in Vorden, er is een Fantasyfair in Coevorden en er is een Middeleeuws weekend bij Dragonheart in Enschede.  In juli zijn er ook twee fantasykampen, voor wie meerdere dagen met fantasyliefhebbers spellen wil doen en wil kamperen: Fantasy4all Zomerkamp en Camping Cosplay Meet.

Wat ga jij deze maand doen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *