The Green Light Movement: een leuk initiatief dat begint tijdens Castlefest

Ben jij single en opzoek naar vrienden of een partner die ook geïnteresseerd is in fantasy? Dan is het nieuwe initiatiefThe Green Light Movement The Green Light Movement misschien iets voor jou. Zij gaan namelijk bandjes uitdelen op fantasyevenementen (het eerste is Castlefest), zodat singles die er voor openstaan andere mensen te ontmoeten, elkaar kunnen herkennen. Geïnteresseerd? Kijk dan ook eens in de facebookgroep.

Hoe werkt het?

Op verschillende plekken bij evenementen (vooralsnog staat alleen Castlefest op de planning) staan vrijwilligers van The Green Light Movement bandjes uit te delen. Felgroene bandjes, zodat jij medesingles die graag een praatje willen maken meteen kunt herkennen. Er zijn twee soorten bandjes waar jij uit kunt kiezen: een wit/groen bandje voor de categorie ‘hetero’ en een oranje/groen bandje voor de categorie ‘Anders dan hetero’ (denk aan bijvoorbeeld lesbisch of polyamoreus).

De bandjes geven als het ware ‘groen licht’ om op iemand af te stappen en een praatje te maken. Je ziet namelijk meteen dat iemand daar voor openstaat. Bovendien worden er ook verschillende meeting georganiseerd op het evenement waar The Green Light Movement staat.

Tijdens Castlefest

Interesse? Op Castlefest worden op donderdag, vrijdag en zaterdag de bandjes uitgedeeld en elke dag om 13.00 is er een meeting in de 24-uurstent waar je ook naar toe kan gaan. Ga je niet naar Castlefest? Wees gerust, het idee is dat The Green Light Movement op meerdere fantasygerelateerde evenementen gaat staan.

Enthousiast? Je kunt een kijkje nemen in de facebookgroep of langskomen op Castlefest. Ik ben in ieder geval nieuwsgierig geworden en ga zeker een kijkje nemen!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *