Video: Castlefest 2017 sfeerimpressie

Dit jaar was ik voor het eerst op Castlefest en ik ging meteen alle dagen: van 3 t/m 6 augustus 2017. Dit was een geweldige ervaring waar ik al een verslag over schreef, maar natuurlijk heb ik ook gefilmd tijdens het festival. Het was zo leuk, dat ik soms zelfs vergat om te filmen! Er was zoveel te zien en te doen, dit past niet in een korte video, onderstaande video is dan ook een korte sfeerimpressie van Castlefest 2017:
10 reacties


  1. Bij Kasteel Keukenhof in de buurt van Lisse. Is echt de moeite waard om eens een dagje te bezoeken!

   Beantwoorden

 1. Wat een heerlijke sfeer hangt daar zeg! Ik denk dat de mensen die erheen gaan ook echt relax zijn. Ik zag zelf een klein kindje lopen. Zijn er veel kinderen die daar heen gaan?

  Beantwoorden

  1. Er zijn redelijk veel ouders die ook met kinderen gaan, er is zelfs een speciaal veld voor kinderen met spellen en workshops. Het is mooi om te zien hoe kinderen reageren op cosplayers ­čÖé

   Beantwoorden

 2. Het is bij ons vlak in de buurt, maar ik ben er nog nooit geweest. Volgend jaar toch maar eens doen, het zag er gezellig uit

  Beantwoorden

 3. Wat een mooie kostuums allemaal. Alleen begrijp ik niet goed wat metal met de middeleeuwen te maken heeft. En de middeleeuwen waren toch geen fantasy maar echt? Zo te zien werkt de mix wel en brengt een enorme creativiteit tevoorschijn!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *