Inspiratie: huisdieren die cosplayen

Ooit een huisdier zien cosplayen? Ik niet. Ik dacht al veel gezien te hebben, zoals mensen die hun rolstoel onderdeel maken van hun cosplay, maar een huisdier heb ik nog niet zien cosplayen.

Huisdier als onderdeel van je kostuum

Als je je huisdier toch meeneemt naar een festival, dan zou het leuk zijn om hem onderdeel te maken van je kostuum: Kuifje met hondje Bobby, Astrix en Obelix met hondje Idefix of Harry Potter met Hedwig. Leuk!

Huisdier als personage

Anders kan dit natuurlijk ook nog: je huisdier als personage. Dus niet als onderdeel van je kostuum, maar als een opzichzelfstaand personage. Het lijkt me een erg leuk idee, hoe goed het voor je huisdier is vraag ik me wel af. Een idee dat ik zelf helaas niet kan uitvoeren, want ik heb geen huisdieren vanwege mijn allergie.

Ideeën heb ik voor je vastgepind op het onderstaande prikbord, zodat je wat inspiratie op kan doen.
10 reacties


 1. Vroeger deed ik onze poes ook wel eens een jurkje aan. Grappig welke kostuums mensen wel niet verzinnen

  Beantwoorden

 2. Het ziet er bijzonder schattig uit, dat wel. Maar ik vraag me wel wat af of het voor het dier in kwestie zo’n pretje is…

  Beantwoorden

 3. Wat grappig zeg! Ik heb zelf geen huisdieren, maar ik vind het wel heel leuk om te zien wat mensen allemaal kunnen maken met hun huisdier! 🙂

  Beantwoorden

 4. Whahaha, wat een supergrappige foto’s! Ik denk dat mijn katten het echt niet gaan waarderen als ik ze iets aantrek 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *