September 2017: Wat is er te doen?

Heb je ook vaak het gevoel dat er weinig leuks te doen is? Geen leuke fantasy of middeleeuwse evenementen en geen Agendageweldige concerten? Niets is minder waar, er is vaak juist heel veel te doen, maar dat is even zoeken. Het zoekwerk is al gedaan, elke maand komt er een overzicht van evenementen. Een gedetailleerde agenda voor alle evenementen vind je hier.

September

In de zomer is het hoogseizoen in fantasyland, maar ook in de nazomer zijn er nog diverse evenementen. Het eerste weekend van september is dan ook bomvol met veel festivals: Middeleeuws Ter Apel, WK Highlandgames en het grote MPS in Hamburg.

Geen keuzestress

Het eerste weekend van september is er veel te doen, maar de overige weekenden zijn er slechts enkele evenementen en hoef je weinig keuzes te maken. Zo is er een Schots Weekend in het Vlaamse Kasteel Alden Biesen en is er deze maand ook een MPS dichtbij de grens (in Borken), maar ook is er Historisch Zoetermeer en het Female Metal Event. Het grootste evenement deze maand is Elfia in het Limburgse Arcen, vorig jaar ging ik daar al eens naar toe.

Wat ga jij deze maand doen? Kom ik je misschien tegen op Elfia?

[ai1ec view=”monthly”]
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *