Zomervakantie-update alles op een rij

In de zomer is het hoogseizoen in de fantasywereld, elk weekend zijn er heel veel evenementen. Laat ik het geluk geluk hebben dat ik als student nog de hele zomer vrij had, dus ik heb ontzettend veel gedaan deze zomer. Diverse filmpjes en verslagen heb je hier vast al voorbij zien komen. Ik had grootse plannen om naar veel evenementen toe te gaan en dat is bijna allemaal gelukt (helaas was ik tijdens Zomerfolk ziek). Op mooie tijden is het altijd fijn terugblikken en dat doe ik dan ook in deze post met filmpjes en al!

Castlefest

Dit jaar ging ik eindelijk voor het eerst naar Castlefest! Vierdagen Castlefest: geweldig! Ik heb me erg vermaakt, veel muziek geluisterd, lekker geshopt en nieuwe vrienden gemaakt. Het was super en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn enthousiasme lees je terug in dit verslag en zie je in dit filmpje.

MPS Telgte

Een weekend later ging ik naar het MPS in Telgte. Vorig jaar was ik meerdere keren naar het MPS in Dortmund geweest, omdat ik toen in Duitsland woonde. Dit was een mooie herhaling en ik wilde graag weer gaan en Telgte bleek een nog grootser MPS dan Dortmund. Het weer zat niet mee, maar het was een geweldige dag met veel leuke optredens en shows! Mijn enthousiasme kun je hier terug lezen en zien in dit filmpje.

Haags Historisch Festijn

Het weekend daarop ging ik naar Scheveningen voor The Lion King en ging daarom ook even langs op het Historisch Festijn in Den Haag. Een leuk Festijn om even langs te gaan als je in de buurt bent, maar niet om een hele dag rond te brengen. Daar lees je hier meer over en zie je in dit filmpje een korte impressie.

En nog veel meer

Natuurlijk heb ik deze vakantie veel meer gedaan en had ik nog veel meer kunnen doen. Helaas vielen er veel activiteiten samen, zoals M’era Luna en het MPS Telgte of Castlefest en Wacken Open Air. Bovendien zijn alle festivals in het weekend en heb ik soms ook andere dingen te doen in het weekend…

Ik heb veel geshopt op tweedehandsmarktjes, in de kringloop en bij de IJ-hallen in Amsterdam (echte aanrader!). Zo heb ik dus ook goedkoop veel leuks kunnen kopen: leuke elfenboekjes en fantasyencyclopediën, elfenbeeldjes, sieraden en mijn Dinsey-dvdcollectie heb ik flink uitgebreid! Bovendien ben ik heel creatief geweest en heb ik mijn creatieve ideeën eindelijk kunnen uitvoeren: veren pen zelfgemaakt, toverstokken gemaakt, runen gebrand en een blogplannen en bulletjournal gemaakt. DIY-posts daarover verschijnen natuurlijk nog op de site!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *