Inspiratie: 12x viking en middeleeuwse instagrammers om te volgen

Instagram is één van de meest inspiratievolle plekken voor fantasyliefhebbers, als je weet waar je moet zoeken! Al eerder raadde ik en aantal instagrammers en youtubers aan om te volgen. Nu een lijstje met instagrammers die een stapje terug in de tijd gaan en echte vikingen of middeleeuwers lijken te zijn! Leuk om te volgen als je meer inspiratie wil krijgen voor jouw volgende vikingoutfit.

1. Joravikinger

Joravikinger doet aan re-enactment van de vroege middeleeuwen. Je ziet haar regelmatig als viking, maar soms ook als een andere vrouwen uit de vroege middeleeuwen.

2. Vikingehuldran

Een Zweedse creatieveling die haar eigen outfits naait, vooral Viking en middeleeuwse outfits.

3. Mittelalter_seelenfaenger

Duitse fotograaf die mooie foto’s maakt van historische evenementen.

4. Saeth_Snowbane

Omschrijf zichzelf als ‘northern warrior’. Op haar instagram komen de mooie viking re-enactment foto’s voorbij.

5. dajanaheremic

Een creatieveling die mooie wollen kragen maakt en verkoopt die passen bij jouw historische outfit. Bovendien post ze zelf regelmatig hele mooie foto’s in historische stijl, die zeker zorgen voor een dosis inspiratie.

6. borgild_haralddottir

Een viking en slavische re_enactor uit Parijs. Ze plaatst mooie foto’s van re-enactmentevenementen waar ze naar toe gaat.

7. reign.of.the.forest

Nederlandse creatieve historischefantasyliefhebster. Maakt zelf mooie foto’s met historische thema’s en maakt zelf ook grote delen van haar outfits.

8. Walking_throug_history

Nederlands koppel dat zelf historische kostuums namaakt. Je bent ze vast weleens tegengekomen op Elfia of een ander evenement.

9.Nornewoven

Noorse creatieveling die allerlei vikinggerelateerde dingen maakt voor haar etsyshop en mooie foto’s in vikingstijl plaatst op instagram.

10. Darkwrin

Nederlandse fotograaf die veel duistere foto’s maakt in bosrijke omgeving.

11. Thevikingqueen

Deze blogster, die je misschien al kent via haar blog of muziek, heeft een instagram vol mooie en tot de verbeelding sprekende foto’s in Vikingthema.

12. Noordhravan

Nederlandse creatieveling die veel vikingerelateerde foto’s maakt en ook bezig is met muziek in een stijl die goed past bij zijn foto’s.

Ken jij nog meer instagrammers in deze stijl die ik écht moet gaan volgen?

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *