Video: Castlefest Winter 2017

In het weekend van 25 en 26 november 2017 was de wintereditie van Castlefest. Voor mij was het de eerste keer dat ik naar de wintereditie ging en daar heb ik natuurlijk een filmpje van gemaakt!

De wintereditie van Castlefest

Afgelopen zomer was ik voor het eerst bij Castlefest en ik was meteen verkocht: wat een geweldig evenement. Wat ik van de wintereditie kon verwachten wist ik niet zo goed, want hierover hoorde ik gemengde reactie. Veel mensen klaagden over een kleiner terrein en dat er weinig te doen was in vergelijking met de zomereditie. Hier ging ik dus vanuit en ik kan dit ook bevestigen. Wat voor mij in de zomer Castlefest zo geweldig maakt was het grote en mooie terrein, de verschillende activiteiten en shows en vooral de diversiteit in en de hoeveelheid van kraampjes (ik ga vaker naar fantasy evenementen, maar zo was ik het nog niet tegengekomen). De wintereditie is en stuk kleiner, er zijn weinig kraampjes en er is vrij weinig te doen of te zien. Toch hangt de sfeer van Castlefest er wel en was het zeker een leuke dag! Hieronder vind je een korte sfeerimpressie van Castlefest Winter 2017:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *