Inpiratie: piraten cosplay

Weet jij al wat je komend historisch fantasy seizoen aan gaat trekken? Heb je al inspiratie voor wat je aantrekt naar Elfia, Castlefest of een ander evenement? Nu vind je onder deze artikelen al wat inspiratie voor viking cosplay, steampunk, gender bend cosplay en huisdieren die cosplayen. En wat dacht je van piraten cosplay? Met al die leuke piratenbands als Ye Banished Privateers en Pyrates! is het natuurlijk helemaal leuk om als piraat verkleed te gaan.

Piraten cosplay

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn om verkleed te gaan als piraat, zoek maar eens in je kledingkast, daar vind je vast al wat onderdelen van je kostuum! Hieronder heb ik wat mooie pins verzameld, die je hopelijk inspiratie geven.

 

10 reacties


 1. Ik wil al jaren naar elf fantasy fair of een ander feest op dat gebied. In mijn hoofd weet ik dat iedereen in cosplay komt, maar toch heb ik het idee voor aap te staan.

  Beantwoorden

  1. Elfia of Castlefest zijn echt een aanrader! Grote evenementen met veel mensen en je valt niet op. Je kunt in cosplay gaan, een beetje verkleed of in je gewone kleren, het maakt allemaal niet uit en je voelt je meteen op je gemak!

   Beantwoorden

 2. Leuk idee om als piraat verkleed te gaan. Te zien aan al je pins kun je diverse kanten op hiermee

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *