Video: London Edge 2018

Afgelopen februari was ik op vakantie in Londen, één van mijn favoriete steden, toen toevallig ook London Edge was. London Edge is een grote alternatieve tradeshow: een evenement waarop alle alternatieve merken laten zien wat ze komend seizoen verkopen. Dit is hét alternatieve evenement van Londen en bij alternatief moet je dus aan alles denken dat buiten het ‘normale’ valt van gothic en punk tot vrolijk vintage.

Veel verschillende stijlen, veel nieuws

Nu ben ik de laatste die pretendeert iets van (alternatieve) mode en stijlen te weten, dus daar ga ik je ook niets over leren. Als je wil zien welke nieuwe items er dit seizoen komen, scrol dan vooral verder naar de video. Ik vond erg leuk om rond te kijken en te neuzen tussen allerlei mooie alternatieve spullen (van kleding, tot accessoires en nog veel meer). Bovendien liepen er veel alternatieve mensen rond in allerlei verschillende stijlen en stiekem was het mensen kijken daardoor ook leuk. Ik heb vooral veel inspiratie op gedaan en veel nieuwe merken ontdekt. Het was dus een bijzonder evenement om eens bij te wonen, zelfs voor iemand die niets van mode weet! Kijk in onderstaande video wat er die dag allemaal te zien was.

London Edge 2018

10 reacties


 1. Wat leuk dat je hier naartoe bent geweest! Enne, je hoeft niet veel verstand van iets te hebben, het gewoon mooi of gaaf vinden is ook al oké, toch?

  Beantwoorden

 2. het is absoluut niet mijn stijl, maar wel heel bijzonder om zo’n show te bekijken 😀

  Beantwoorden

 3. Wat leuk dat jij daarbij kon zijn. Grappig om te zien dat naast de Gotic kleding er ook vrolijke vintage kleding was te zien

  Beantwoorden

  1. Londen is echt een aanrader! Zeker als je buiten het seizoen gaat, dan is het voor een stedentrip ook nog eens goed betaalbaar.

   Beantwoorden

 4. wauw, daar zou ik me ook nog goed voelen, al zie ik weinig van mijn alternatieve strekking! LOL… Nee, ik zou het ondanks dat ook nog wel leuk vinden, ik weet die dingen wel te combineren zodat ze toch nog my style worden. Ziet er echt de moeite uit!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *