Inspiratie: Disney cosplay

Het (historische) fantasy seizoen staat weer voor de deur! Weet jij al wat je gaat aantrekken op al die evenementen of kun je ook wat inspiratie gebruiken? Nu vind je onder deze artikelen al wat inspiratie voor viking cosplay, steampunk, Gender bend cosplay en huisdieren die cosplayen. Wat dacht je van Disney cosplay? Genoeg personages om uit te kiezen! Op Elfia is bijvoorbeeld een Disney Cosplay Meet, daar kun je aan meedoen of kijken om inspiratie op te doen.

Disney Cosplay

Er zijn zoveel personages om uit te kiezen... Wie zou jij wel eens willen cosplayen? Ik zou stiekem wel een slechterik willen cosplayen, zoals Scar, Cruella de Vil of Malificient. Je snapt het wel, ik heb nog nooit een Disneyfiguur gekozen als cosplay, want ik kan niet kiezen. Hieronder heb ik een aantal mooie Disney cosplays voor je verzameld ter inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *