Agenda mei 2018: wat is er te doen?

Heb je ook vaak het gevoel dat er weinig leuks te doen is? Geen leuke fantasy of middeleeuwse evenementen Agendaen geen geweldige concerten? Niets is minder waar, er is vaak juist heel veel te doen, maar dat is even zoeken. Het zoekwerk is al gedaan, elke maand komt er een overzicht van evenementen. Een gedetailleerde agenda voor alle evenementen vind je hier.

Vorige maand is het fantasy seizoen weer van start gegaan en ook in mei staan er weer verschillende activiteiten in de agenda en is er weer elk weekend wat te doen. Weet jij al waar je naar toe gaat?

Elk weekend wat te doen

Het eerste weekend van mei is het Middeleeuws Festijn Cannenburch in Vaassen, hier was ik vorig jaar zelf bij. Een leuk festijn rondom kasteel Cannenburch (nabij Apeldoorn) en dit jaar is er zelfs ’s  avonds life muziek. Het volgende weekend staat het prehistorisch dorp Eindhoven in het teken van de tachtigjarige oorlog en is in Xanten, net over de Duitse grens, het Siegfriedspektakel. Het derde weekend van mei is er weer een middeleeuws weekend in het Twentse Dragonheart, is er een Vikingfestival in Eindhoven en een middeleeuws festijn in Doetinchem.

Het laatste weekend in Keltische sferen

In het laatste weekend van mei staat het grootse Keltfest, van dezelfde organisator als Castlefest, op het programma. Let op: het Keltische festival is van locatie veranderd. Zelf ben ik nog nooit op Keltfest geweest en ik hoop er dit jaar naar toe te gaan. Wat heb jij voor deze maand op de planning staan?

[ai1ec view="monthly"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *