Agenda juni 2018: wat is er te doen?

Heb je ook vaak het gevoel dat er weinig leuks te doen is? Geen leuke fantasy of middeleeuwse evenementen en Agendageen geweldige concerten? Niets is minder waar, er is vaak juist heel veel te doen, maar dat is even zoeken. Het zoekwerk is al gedaan, elke maand komt er een overzicht van evenementen. Een gedetailleerde agenda voor alle evenementen vind je hier.

Het is juni en we zitten inmiddels midden in het festivalseizoen. In juni is altijd weer veel te doen, maar nog niet zoveel als in juli en augustus. Weet jij al wat je deze maand gaat doen?

Eerste twee weekenden veel evenementen

In de eerste twee weekenden van juni is er veel te doen. Het eerste weekend is er een geheel vernieuwde versie van Attitudefest in Purmerend, het historische Kaeskoppenstad in Alkmaar en aan de andere kant van het land is de Slag om Bourtange. Graag zou ik naar het vernieuwde Attitudefest gaan, al was het alleen om de workshops van Psychara, Mai Magi en Annika, maar ik kan niet want dat weekend is ook Fortarock met een hele vette line up.

Het tweede weekend van juni is Zomerfolk in Groningen, het festival georganiseerd door de band Rapalje. In het zuiden van het land is dat weekend Fantasy Court, een fantasy festival waar onder meer LARP centraal staat.

Rustig tweede deel van juni

De tweede helft van juni is wat rustiger; er staan minder evenementen gepland. Van 15 t/m 17 juni is er een Anime Con in het World Forum in Den Haag en in het laatste weekend van juni is het Heksenfestijn in Oudewater en de Slag om Doornenburg.

Wat zijn jouw plannen deze maand?

[ai1ec view="monthly"]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *