Fantasy agenda november 2018: wat is er te doen?

Heb je ook vaak het gevoel dat er weinig leuks te doen is? Geen leuke fantasy of middeleeuwse evenementen en geen geweldige concerten? Niets is minderAgenda waar, er is vaak juist heel veel te doen, maar dat is even zoeken. Het zoekwerk is al gedaan, elke maand komt er een overzicht van evenementen. Een gedetailleerde agenda voor alle evenementen vind je hier.

Op ragnarock.nl hou ik altijd netjes de fantasy agenda bij met allerlei evenementen binnen het fantasy genre van cosplay tot historische evenementen. Helaas heeft de agenda vanaf de zomer allerlei technische problemen gehad. Ik heb er veel werk in gestoken om dit te repareren, maar dat is niet gelukt. De gehele oude agenda met oude evenementen is nu weg en er is een nieuwe agenda.

De agenda is voor het jaar 2018 helemaal actueel en voor 2019 vul ik deze nog druk bij.  Even wennen dus aan een nieuwe lay out, maar je kunt in ieder geval weer via deze site op de hoogte blijven van allerlei evenementen op het gebied van fantasy!

Evenementen in november

November is het laagseizoen, wat inhoudt dat er niet zoveel evenementen gepland staan. Deze maand zijn er twee fantasy gerelateerde evenementen, allebei in het laatste weekend van november. In het weekend van 24 en 25 november zijn de wintereditie van Castlefest en is de Dutch Comic Con. Weet jij al waar je naar toe gaat? Beide zijn twee dagen, dus je zou naar allebei kunnen gaan!

Fantasy evenementen november 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *