Historische fantasy agenda

Heb je ook weleens het idee dat er helemaal niks te doen is op het gebied van jouw interesses? Nergens leuke middeleeuwse markten, historische evenementen of fantasy festivals te vinden?  Niets is minder waar, er is veel te doen, alleen het is even zoeken. Het zoekwerk is  al voor je gedaan, hieronder vind je een agenda met evenementen in Nederland en omstreken! Bekende evenementen als Elfia en Castlefest staan er in, maar ook evenementen waar je misschien nog nooit van had gehoord! Een overzicht van evenementen in Nederland en er worden ook en aantal evenementen in de buurt van Nederland (Duitsland, België) aangegeven, omdat het ook goed is om eens over de grenzen te kijken.

Soorten evenementen die in de onderstaande fantasy agenda staan zijn: historische evenementen, fantasy evenementen, cosplay evenementen en alles wat daartussen valt!

De evenementen staan hier voor je opgesomd in de agenda, voor meer informatie kijk je op de bijbehorende links. Mist er iets dat er echt tussen moet staan? Laat het weten!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Castlefest wintereditie 2018

24 november 2018 - 25 november 2018

Castlefest Winter 2018

Op 24 en 25 november 2018 is de jaarlijkse wintereditie van Castlefest. In de zomer is Castlefest één van de grootste fantasyfestivals van Europa, het trekt dan meer dan 40.000 bezoekers!

Castlefest wintereditie

De wintereditie van Castlefest is iets kleinschaliger, maar het is nog steeds een leuk evenement. Er treden verschillen folkbands op, er zijn veel kraampjes waar historische en fantasy spullen verkocht worden en er is ook veel te zien, zoals zwaardvechten en middeleeuwse kampementen.

De wintereditie vindt net als de zomervakantie plaats bij Kasteel Keukenhof. Let op: het evenement is kleiner en niet het hele landgoed wordt gebruikt.

Vorig jaar was ik bij de wintereditie en hiervan maakte ik onderstaande video:

Gegevens

Begin:
24 november 2018
Einde:
25 november 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , ,
Website:
https://winter.castlefest.nl

Locatie

kasteel keukenhof
Keukenhof 1
Lisse, 2161 AN Nederland
+ Google Maps
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *