Historische fantasy agenda

Heb je ook weleens het idee dat er helemaal niks te doen is op het gebied van jouw interesses? Nergens leuke middeleeuwse markten, historische evenementen of fantasy festivals te vinden?  Niets is minder waar, er is veel te doen, alleen het is even zoeken. Het zoekwerk is  al voor je gedaan, hieronder vind je een agenda met evenementen in Nederland en omstreken! Bekende evenementen als Elfia en Castlefest staan er in, maar ook evenementen waar je misschien nog nooit van had gehoord! Een overzicht van evenementen in Nederland en er worden ook en aantal evenementen in de buurt van Nederland (Duitsland, België) aangegeven, omdat het ook goed is om eens over de grenzen te kijken.

Soorten evenementen die in de onderstaande fantasy agenda staan zijn: historische evenementen, fantasy evenementen, cosplay evenementen en alles wat daartussen valt!

De evenementen staan hier voor je opgesomd in de agenda, voor meer informatie kijk je op de bijbehorende links. Mist er iets dat er echt tussen moet staan? Laat het weten!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dutch Comic Con 2018

24 november 2018 - 25 november 2018

comic con

Dutch Comic Con 2018 is in de jaarbeurs in Utrecht, het is een van de grootste conventies in Nederland. De popcultuur staat daar centraal, denk aan karakters uit films, series, strips en games. Je kunt er je helden ontmoeten, want elk jaar komen er weer een aantal beroemdheden die je kunt ontmoeten. Veel mensen komen verkleed en je kunt er leuk shoppen en veel zien.

Gegevens

Begin:
24 november 2018
Einde:
25 november 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
Website:
http://www.dutchcomiccon.com/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 15
Utrecht, 3521 AM
+ Google Maps
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *