Historische fantasy agenda

Heb je ook weleens het idee dat er helemaal niks te doen is op het gebied van jouw interesses? Nergens leuke middeleeuwse markten, historische evenementen of fantasy festivals te vinden?  Niets is minder waar, er is veel te doen, alleen het is even zoeken. Het zoekwerk is  al voor je gedaan, hieronder vind je een agenda met evenementen in Nederland en omstreken! Bekende evenementen als Elfia en Castlefest staan er in, maar ook evenementen waar je misschien nog nooit van had gehoord! Een overzicht van evenementen in Nederland en er worden ook en aantal evenementen in de buurt van Nederland (Duitsland, België) aangegeven, omdat het ook goed is om eens over de grenzen te kijken.

Soorten evenementen die in de onderstaande fantasy agenda staan zijn: historische evenementen, fantasy evenementen, cosplay evenementen en alles wat daartussen valt!

De evenementen staan hier voor je opgesomd in de agenda, voor meer informatie kijk je op de bijbehorende links. Mist er iets dat er echt tussen moet staan? Laat het weten!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Elfia Arcen

22 september 2018 - 23 september 2018

Elfia

22 en 23 september is het jaarlijkse Elfia (voorheen Elf Fantasy Fair) in de Kasteeltuinen van Arcen. Het is een groot fantasy evenement, waar veel mensen verkleed komen en gefotografeerd worden in de mooie omgeving. Bovendien is er ook veel te doen: shoppen, concerten bijwonen, workshops volgen en er zijn verschillende shows te zien. In 2016 en 2017 ging ik ook naar Elfia Arcen, daar kun je dus meer over lezen. Bovendien maakte ik daar ook filmpjes van, die zie je hieronder.

Gegevens

Begin:
22 september 2018
Einde:
23 september 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

Elfia
Website:
https://www.elfia.com/arcen/

Locatie

Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
Arcen, Limburg 5944 BE Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.elfia.com/arcen/
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *