Historische fantasy agenda

Heb je ook weleens het idee dat er helemaal niks te doen is op het gebied van jouw interesses? Nergens leuke middeleeuwse markten, historische evenementen of fantasy festivals te vinden?  Niets is minder waar, er is veel te doen, alleen het is even zoeken. Het zoekwerk is  al voor je gedaan, hieronder vind je een agenda met evenementen in Nederland en omstreken! Bekende evenementen als Elfia en Castlefest staan er in, maar ook evenementen waar je misschien nog nooit van had gehoord! Een overzicht van evenementen in Nederland en er worden ook en aantal evenementen in de buurt van Nederland (Duitsland, België) aangegeven, omdat het ook goed is om eens over de grenzen te kijken.

Soorten evenementen die in de onderstaande fantasy agenda staan zijn: historische evenementen, fantasy evenementen, cosplay evenementen en alles wat daartussen valt!

De evenementen staan hier voor je opgesomd in de agenda, voor meer informatie kijk je op de bijbehorende links. Mist er iets dat er echt tussen moet staan? Laat het weten!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fantasy Awards 2018-2019

maart 1

Fantasy Awards 2018

De Fantasy Awards worden dit jaar op 1 maart voor de vierde keer uitgereikt door Bastaard https://bfa.bastaard.net/. Tijdens een feestelijke liveshow met verschillende bands uit de fantasyscene worden de prijzen door de heren van Bastaard uitgereikt. Jij en de andere mensen uit de fantasy wereld bepalen zelf wie er met de prijzen vandoor gaan.

Jij bepaalt de winnaars!

Bij de Fantasy Awards draait het om het beste dat de fantasyscene te bieden heeft aan fans. Jij kunt door te stemmen in diverse categorieën (zoals beste band, festival, foto en nog veel meer), dit gaat via Facebook. Om dit te bepalen houdt Bastaard eerst voor elke categorie een longlist ronde, waarbij iedereen voorstellen kan doen bij de polls op Facebook. Daarna kan iedereen zijn stem uitbrengen op de shortlists van alle categorieën, die ook weer te vinden is op Facebook en via hun website. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke Fantasy Awards liveshow met verschillende optredens van bands uit de fantasyscene.

Wie de winnaars van 2017-2018 lees je hier en een video met een sfeerimpressie is hieronder te zien.

Fantasy Awards 2017-2018

Gegevens

Datum:
maart 1
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
Website:
https://bfa.bastaard.net/

Locatie

Leiden
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *