Historische fantasy agenda

Heb je ook weleens het idee dat er helemaal niks te doen is op het gebied van jouw interesses? Nergens leuke middeleeuwse markten, historische evenementen of fantasy festivals te vinden?  Niets is minder waar, er is veel te doen, alleen het is even zoeken. Het zoekwerk is  al voor je gedaan, hieronder vind je een agenda met evenementen in Nederland en omstreken! Bekende evenementen als Elfia en Castlefest staan er in, maar ook evenementen waar je misschien nog nooit van had gehoord! Een overzicht van evenementen in Nederland en er worden ook en aantal evenementen in de buurt van Nederland (Duitsland, België) aangegeven, omdat het ook goed is om eens over de grenzen te kijken.

Soorten evenementen die in de onderstaande fantasy agenda staan zijn: historische evenementen, fantasy evenementen, cosplay evenementen en alles wat daartussen valt!

De evenementen staan hier voor je opgesomd in de agenda, voor meer informatie kijk je op de bijbehorende links. Mist er iets dat er echt tussen moet staan? Laat het weten!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kerstmarkt Dragonheart 2018

9 december 2018

Op 9 december is de jaarlijkse middeleeuwse Kerstmarkt op het erf van Dragonheart in Enschede.

Zelf om schrijven zij de markt zo:

Kerstmarkt Dragonheart 2018 word gehouden op 9 december van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Een unieke Gratis te bezoeken Kerstmarkt in Middeleeuws, Fantasy en Heksen Style, met een Ridder kampement met allerlei ambachten.

Boogschieten, Fantasy en Hekserij!!

Er zullen +/- 30 stands staan met veelal handgemaakte producten en veel op Fantasy gebied.

Ook zal er Middeleeuwse live muziek ten gehore gebracht worden door Ontfanck Gheselle en De Tarantella.

Voor eten en drinken hebben we een stand staan met verkoop.

Ook Dragonheart, de Grootste Ridderwinkel van Europa en de Taxidermy Room met meer dan 250 opgezette dieren en de Uilentuin zijn dan te bezoeken!

Uiteraard zijn in de winkel en uilentuin honden verboden.

Parkeertip: Parkeren tegenover de Buurserstraat 372 en wanneer dit vol staat bij de Hubo aan de Buurserstraat 244 te Enschede.”

Locatie

Dragonheart
Stroinksweg 90
Enschede, 7542 PJ
+ Google Maps
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *