Historische fantasy agenda

Heb je ook weleens het idee dat er helemaal niks te doen is op het gebied van jouw interesses? Nergens leuke middeleeuwse markten, historische evenementen of fantasy festivals te vinden?  Niets is minder waar, er is veel te doen, alleen het is even zoeken. Het zoekwerk is  al voor je gedaan, hieronder vind je een agenda met evenementen in Nederland en omstreken! Bekende evenementen als Elfia en Castlefest staan er in, maar ook evenementen waar je misschien nog nooit van had gehoord! Een overzicht van evenementen in Nederland en er worden ook en aantal evenementen in de buurt van Nederland (Duitsland, België) aangegeven, omdat het ook goed is om eens over de grenzen te kijken.

Soorten evenementen die in de onderstaande fantasy agenda staan zijn: historische evenementen, fantasy evenementen, cosplay evenementen en alles wat daartussen valt!

De evenementen staan hier voor je opgesomd in de agenda, voor meer informatie kijk je op de bijbehorende links. Mist er iets dat er echt tussen moet staan? Laat het weten!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Midwinter Fair Yule Fest Archeon 2018

8 december 2018 - 9 december 2018

midwinterfair 2018

8 en 9 december is de jaarlijkse Midwinter Fair op het Archeon. Volgens mij één van de leukste winterevenementen!
Je loopt al in een historische omgeving rond, dat van het museumpark Archeon en er is veel leuks te doen. Er zijn veel kraampjes met fantasy en historische producten, verschillende folkbands treden op, er zijn workshops en er zijn in de arena verschillende gevechten te zien. Bovendien is er nog veel meer te doen, elk jaar verschilt het weer een klein beetje.

Midwinter Fair Archeon

De afgelopen twee jaar ben ik naar de Midwinter Fair geweest en ik vond het erg leuk. Zelf op slecht weer zijn ze redelijk goed voorbereid. Onderstaande filmpjes heb ik de voorgaande jaren gemaakt.

Gegevens

Begin:
8 december 2018
Einde:
9 december 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,
Website:
https://www.archeon.nl/nl/midwinterfair_2018.html

Locatie

Archeon
Archeonlaan 1
Alphen aan den Rijn, 2408 ZB Nederland
+ Google Maps
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *