Historische fantasy agenda

Heb je ook weleens het idee dat er helemaal niks te doen is op het gebied van jouw interesses? Nergens leuke middeleeuwse markten, historische evenementen of fantasy festivals te vinden?  Niets is minder waar, er is veel te doen, alleen het is even zoeken. Het zoekwerk is  al voor je gedaan, hieronder vind je een agenda met evenementen in Nederland en omstreken! Bekende evenementen als Elfia en Castlefest staan er in, maar ook evenementen waar je misschien nog nooit van had gehoord! Een overzicht van evenementen in Nederland en er worden ook en aantal evenementen in de buurt van Nederland (Duitsland, België) aangegeven, omdat het ook goed is om eens over de grenzen te kijken.

Soorten evenementen die in de onderstaande fantasy agenda staan zijn: historische evenementen, fantasy evenementen, cosplay evenementen en alles wat daartussen valt!

De evenementen staan hier voor je opgesomd in de agenda, voor meer informatie kijk je op de bijbehorende links. Mist er iets dat er echt tussen moet staan? Laat het weten!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Re-enactmentmarkt 2019

februari 3

Op 3 februari 2019 is er een re-enactmentmarkt op Slot Schaesberg, de organisatoren beschrijven het evenement zo:

“Zondag 3 februari 2019 zal er een re-enactmentmarkt plaatsvinden bij Slot Schaesberg. Gedurende deze dag, tussen 10:00 en 16:00, zijn er veel unieke en speciale activiteiten.

Heeft u al eens gedroomd om een weekend als Romeins senator of legionair door het leven te gaan? Of ben je liever een middeleeuws ambachtsman die zijn vaardigheden aan een groot publiek wil laten zien? Of ben je het allerliefst een stoere Amerikaanse soldaat uit de jaren ’40? Pak dan uw kans!

Op zondag 3 februari is er de mogelijkheid om kennis te maken met re-enactmentverenigingen uit Nederland. Zij staan te springen om te vertellen over de periode die ze uitbeelden en hoe je lid kan worden.

Tijdens de markt is er veel aanbod. Laat je informeren tijdens de unieke en allereerste re-enacmentmarkt op Slot Schaesberg. Daarnaast zijn er allerlei zaken te koop, zoals eetgerei uit de tijd van de Vikingen.

De entree voor volwassenen is €5,00. Kinderen tussen de 4 – 12 jaar & 65+ ‘ers betalen €4,50.

Voor meer informatie kunt u mailen naar events@slotschaesberg.nl”

Gegevens

Datum:
februari 3
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1626564704156016/
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *