Historische fantasy agenda

Heb je ook weleens het idee dat er helemaal niks te doen is op het gebied van jouw interesses? Nergens leuke middeleeuwse markten, historische evenementen of fantasy festivals te vinden?  Niets is minder waar, er is veel te doen, alleen het is even zoeken. Het zoekwerk is  al voor je gedaan, hieronder vind je een agenda met evenementen in Nederland en omstreken! Bekende evenementen als Elfia en Castlefest staan er in, maar ook evenementen waar je misschien nog nooit van had gehoord! Een overzicht van evenementen in Nederland en er worden ook en aantal evenementen in de buurt van Nederland (Duitsland, België) aangegeven, omdat het ook goed is om eens over de grenzen te kijken.

Soorten evenementen die in de onderstaande fantasy agenda staan zijn: historische evenementen, fantasy evenementen, cosplay evenementen en alles wat daartussen valt!

De evenementen staan hier voor je opgesomd in de agenda, voor meer informatie kijk je op de bijbehorende links. Mist er iets dat er echt tussen moet staan? Laat het weten!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Winter Wonder Cosplay Ball 2018

1 december 2018

winter wonder cosplay ball

Een groot bal in winterse sferen en natuurlijk in cosplay. Naast veel dansen en muziek is er ook een kostuumwedstrijd en is er nog veel meer te doen!

Gegevens

Datum:
1 december 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
https://winterwondercosplayball.com/

Locatie

Wezenstraat
Wezenstraat 6
Turnhout, 2300
+ Google Maps
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *