Over

Muziek, middeleeuwen, metal, Mythologie, a touch of fantasy! Deze slogan van Ragnarock.nl vat in het kort samen waar deze siteragnarock, logo over gaat. De site richt zich op geïnteresseerden in het overkoepelende genre fantasy en alles wat daarbij hoort, zoals muziek en lifestyle. De site is opgedeeld in rubrieken, met voor ieder wat wils!

  • Muziek: Je vindt hier alles over middeleeuwse muziek (van vikingen tot piraten), maar ook over metalgenres die hierbij passen (van folk metal tot symfonische metal en viking metal). Verschillende bands worden voorgesteld en het verhaal achter liedjes wordt voor je uitgezocht. Reviews van (middeleeuwse)  festivals en concerten.
  • Lifestyle: Je hebt je vast wel eens een buitenbeetje gevoeld met deze interesses, maar dat hoeft nu zeker niet. Van alles over het leven met ‘een touch of fantasy’. Zoals tips voor leuke sites, winkels en artiesten.
  • Creatief: Creatieve ideeën om je leven ‘een touch of fantasy’ te geven, informatie over fantasy art én tips voor cosplay.
  • Weetjes: De meest uiteenlopende weetjes over de verschillende thema’s die op deze site centraal staan.
  • Recensie en verslagen: Er zijn veel meer evenementen binnen dit genre dan je zou denken. Ragnarock.nl gaat regelmatig naar een evenement en plaats daarover een review (met foto’s en videos).
  • Agenda: Alle fantasy, middeleeuwse, historische en metal evenementen/festivals/concerten op een rij!
  • Mythen en sagen: Achtergrondinformatie over onder andere de noord-germaanse mythologie en andere sagen die vaak voor komen binnen de historische fantasy.

Waarom Ragnarock?

Rocking ‘till the end of the world! Ja, het is geen spelfout 😉 Geniet van het leven tot ragnarok, het einde van de wereld. Toevallig helpt deze site je daarbij met allerlei info over coole muziek, fantasy evenementen en achtergrondinformatie over onder andere germaanse mythologie.

Wie?

Hoi!
Ik ben Jorien, een enthousiaste liefhebber van alles wat centraal staat op deze site van (folk)metal tot sprookjes en van historische evenementen tot knutselen. Naast mijn passie voor fantasy en alles wat daarmee te maken heeft, hou ik van schrijven en deze twee zaken combineer ik graag op mijn site. Ik werk er hard aan om iedereen met dezelfde interesses samen te laten komen op deze site en te vermaken. Voor tips, ideeën en samenwerkingen sta ik altijd open! Mail me (redactie@ragnarock.nl) of laat een berichtje achter op de site of social media.

 

Zie je soms advertenties?

Deze site is een hobby van mij en zeker geen manier om groot geld te verdienen. Helaas kost het technische aspect van de website (het online houden van de site) geld, daarom zie je af en toe advertenties (die zo goed mogelijk op jou zijn afgestemd) die het online houden van de website financieren.